Delen is zo eenvoudig als 1, 2, 3
 • 1
  Klik op "bestanden toevoegen" en selecteer de bestanden die u wilt verzenden.

  Je kunt ook de bestanden of mappen naar dit venster slepen. Als je meerdere bestanden of mappen wilt versturen, dan zippen we het automatisch voor je.

 • 2
  Kies de methode om je bestanden te delen
 • 3
  Voeg eventueel een boodschap toe en druk op 'Versturen'
+bestanden toevoegen
Drop je bestanden

om ze aan de transfer toe te voegen

Grote bestanden versturen met TransferXL

TransferXL is de snelste en veiligste manier om je bestanden te delen. Of je nu een vertrouweljk document wilt versturen, 100 vakantiefoto's of een video van enkele gigabytes, TransferXL voldoet aan al je behoeften voor de perfecte bestanden transfer.

Profiteer van de vele voordelen bij het versturen van grote bestanden en verstuur ze met TransferXL.

Bestanden gratis verzenden

TransferXL is en zal altijd gratis blijven. De basisfunctionaliteiten (transfer van bestanden tot 5 GB) zal gratis blijven! Bekijk onze Plans & Pricing voor het versturen van grotere bestanden. Gebruik het vandaag nog!

Verstuur bestanden tot 100 GB

Je transfer kan tot 100GB groot zijn en er is geen beperking op het aantal bestanden. Wil jij een directory van 23GB met 1.247 foto's en video's versturen van je laatste reis? Geen probleem!

Eenvoudig bestanden verzenden

TransferXL heeft veel mogelijkheden, maar desondanks is het toch zo eenvoudig dat iedereen het kan gebruiken. Voeg wat bestanden toe en voer het e-mailadres van de ontvanger in. Je hoeft ook niet zelf de bestanden te zippen. Dat doen wij voor jou. En als je meer functionaliteiten nodig hebt, zijn daarvoor maar een paar stappen nodig.

Veilig online bestanden verzenden

TransferXL kan optioneel gebruik maken van end-to-end-encryptie om je bestanden te beveiligen. Alleen ontvangers die het wachtwoord weten kunnen de bestanden openen. De bestanden worden al op jouw computer versleuteld, zodat er nooit een bestand je computer verlaat waar iemand zonder wachtwoord bij kan.

Snel bestanden delen

TransferXL gebruikt state-of-the-art technologie om je bestanden zo snel mogelijk te verzenden. Bestanden worden al op je eigen computer gecomprimeerd om de hoeveelheid gegevens te reduceren. Onze servers staan over de hele wereld, zodat je altijd de hoogste upload- en downloadsnelheid hebt.

Verzonden bestanden beheren

Heb je ooit een groot bestand met gevoelige informatie naar de verkeerde ontvanger verzonden? Geen probleem! Met TransferXL kan je de hele transfer ongedaan maken. Jij hebt de controle.

Je verzonden bestanden volgen

Met TransferXL is het nooit meer een vraag of iemand je verzonden bestanden al heeft gedownload. Wij brengen je ervan op de hoogte als dit het geval is.

Geschiedenis

TransferXL houdt een lijst bij van al je transfers. Alle transfers worden in een overzichtelijke tijdlijn geplaatst. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat je hebt verstuurd en ontvangen.

Thumbnails van gedeelde bestanden

We maken kleine voorbeelden van je foto's en video's, zodat je geen moeilijke bestandsnamen hoeft te onthouden. Ook de e-mails die we versturen naar de ontvangers bevatten een selectie van deze voorbeelden, zodat ze al weten wat je ze stuurt.

Verstuur foto's met een hoge resolutie

Vakantiefoto's, bruiloftfoto's en andere memorabele momenten wil je natuurlijk met je familie en vrienden delen. Met TransferXL kun je een groot aantal foto's versturen in een hoge resolutie. Deel je foto's snel en met de beste kwaliteit!

Grote video's versturen

Door de hoge resolutie kunnen videobestanden al snel een aantal GB groot worden. Met TransferlXL kun je eenvoudig grote video's versturen en daarbij de kwaliteit behouden. Deel jouw video's snel zonder aan kwaliteit in te leveren.

Grote bestanden via e-mail verzenden

De maximale grootte van een bijlage is bij de meeste e-mailproviders 25 MB. Met TransferXL kun je eenvoudig grote bestanden via e-mail versturen. Deel grote bestanden via e-mail met een onbegrensd aantal ontvangers tegelijkertijd!